Om Forum

Forum for Strategisk CSR er det naturlige mødested for ledende danske beslutningstagere, der søger sparring, indtryk og udvikling i egen og virksomhedens strategiske vej fremad.

Det kan være med eller uden sigte på lige præcis Verdensmålene, COP21, Global Compact eller noget helt andet; det afgørende er ambitionen om at løfte virksomheden med CSR som en afgørende del af forretningen. Eller ligefrem som kernen i forretningens fremtidige grundlag.

Deltagerne

Til Forum for Strategisk CSR mødes man i grupper af 20-25 dedikerede CSR-professionelle oftest på CEO, VP eller chef-niveau. Med andre ord erfarne beslutningstagere med et afgørende ansvar for virksomhedens strategi på CSR-området.

Deltagerne hører til den ambitiøse del af feltet, der ønsker og søger udvikling og forandring på egne, organisationens og Verdens vegne. Nogle er globale i deres forretning, som fx DONG Energy – andre er mere lokale, som fx Vilvorde selv. Alle skuer dog vidt.

Vi er altid åbne for ønsker om deltagelse – vi skelner naturligvis til at sikre en god balance i de faglige og personlige kompetencer i gruppen.

Rammerne

Forum for Strategisk CSR mødes 4 gange om året på Vilvorde Kursuscenter. Til hvert møde er der et eksklusivt oplæg fra en dansk eller international aktør i særklasse – debatten formes af disse og af medlemmernes interesse.

Hvert møde tager 3 timer, hvor vi leverer en intens, målrettet erfaringsudveksling med fokus på kvalitet og nærvær – og gerne også disciplin; du kan ikke lære eller berige andre med hovedet fyldt af årsrapport, dagens emails eller hvem der ordner aftensmaden.De første to arbejder vi derfor med at hjælpe dig til mentalt at lægge ved døren, når du ankommer – den sidste tilbyder vi, at du kan tage med under armen fra Vilvordes Svanemærkede køkken, når du går.

Kontingent og betaling

Som medlem af Forum for Strategisk CSR betaler man et årligt kontingent på 9.500 kr., første møde er dog gratis og uforpligtende.

For virksomheder, der har flere medarbejdere, som gerne vil deltage i Forum for Strategisk CSR, har vi en særlig medlemsordning. Send mail til jp@csr-link.dk for at høre mere om mulighederne.

Åbent Forum-møderne er gratis for medlemmer af Forum for Strategisk CSR – men andre kan også deltage for 2.450 kr. ekskl. moms.

Tidligere møder i 2017 – 18 har fx handlet bæredygtighed i investeringer, forretningsmodeller, erhvervsrettet forskning og uddannelse, samt CSR strategier.

Praktisk koordination

CSR LINK varetager den løbende koordinering for Forum for Strategisk CSR – læs mere om dem her – www.csr-link.dk